Bella

Allt började..

..när vi skaffade hund och upptäckte att det finns en djungel av olika hundfoder på marknaden och det var svårt att veta vad som var bra. Efter att ha provat flera olika sorters foder, läst innehållsdeklarationer och lyssnat på olika kunniga i området (..och ja, lika många svar som det finns fodersorter), nämnde Richard fodret han hade till sina hundar i Italien, som hade fungerat otroligt bra på hans hundar. 

Vi var på Hundmässan i Älvsjö i början av december 2017 och där träffade vi Claudio Almici från familjeföretaget Nuova Fattoria, Italien och på den vägen är det.

Vi gillar fodrets enkla sammansättning, inget krångel och inga tillsatser, helt naturligt och dessutom vet vi att det är mycket lättsmält för våra hundar.

Lyckans vägar att vi har mötts, hundarna älskar det!

På MyDog mässan 2019

Vilka är vi?

Richard och Anna Mårlind är vi som står bakom införseln av Nuova Fattorias hund- och kattfoder till Sverige.

Vi har fått en fin kontakt med familjen Almici i Ghedi, Italien. Eftersom Richard har bott många år i Italien och talar flytande italienska, så gör det saken lättare för oss att få det stöd, support och tillit till familjen Almici och deras snart 30-åriga erfarenhet av hundfoder. 

Vi har två hundar själva och känner oss trygga med att veta att de får ett foder de mår mycket bra av och vi ser också fram emot denna resa i hund- och kattfodrets värld tillsammans med våra kunder. 

/Richard & Anna

Tillagd i varukorgen